(Ελληνικά) Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 το “Δείξε μου την Πόλη σου” ταξιδεύει στο Μάαστριχτ!

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Ελληνικά. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

Αγαπητά μας μέλη & φίλοι/ες του Ελληνικού Σπιτιού στο Ρότερνταμ,

Με χαρά και ανυπομονησία ανακοινώνουμε πως το επόμενο “Δείξε μου την Πόλη σου” θα μας βρει στο Μάαστριχτ!

Το “κόσμημα” του Limburg, η συνοριακή πόλη – μια ανάσα από Βέλγιο και Γερμανία – έχει μακρά ιστορία αιώνων και κρύβει πολλά όμορφα μυστικά! Η Φανή Τράικου από το Het Griekse Huis in Rotterdam θα μας ξεναγήσει στην πόλη που σπούδασε και θα μοιραστεί μαζί μας μερικά από αυτά!

Ημέρα Συνάντησης: Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ώρα Έναρξης: 13:00 το μεσημέρι

Σημείο Συνάντησης: Κεντρικό Σιδηροδρομικός Σταθμός του Μάαστριχτ

Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από τον ιστορικό κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μάαστριχτ ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο σημείο από το 1853! Μαζί θα θαυμάσουμε το πανέμορφο κτίριο τόσο εσωτερικά – παρατηρήστε τα υπέροχα βιτρό! – όσο και εξωτερικά κι από εκεί θα προχωρήσουμε προς το ιστορικό κέντρο του Μάαστριχτ για να ανακαλύψουμε την ιστορία αυτής της μοναδικής πόλης!

Η ξενάγηση θα κρατήσει περίπου 2,5 ώρες.

Στη συνέχεια θα δοθούν οδηγίες – πληροφορίες για όσους/ες θέλουν να παραμείνουν στην πόλη είτε για καφέ ή φαγητό, είτε για να κάνουν περισσότερη βόλτα στην ευρύτερη περιφέρεια του Μάαστριχτ ή ακόμα και στις γύρω πόλεις ή χωριά.

Η συμμετοχή σας σε αυτή την ξενάγηση είναι δωρεάν, όμως η δήλωση συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική! Μέγιστος αριθμός συμμετοχής είναι τα 40 άτομα!

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας μέσω Google form: https://docs.google.com/forms/d/1lSsT_NsYIqZQQL9xE7oHMoCuo7pL3XGypDMev-n4i-E/viewform?edit_requested=true